Τα καλύτερα χειμερινά (και active) παπούτσια για το 2021

Kατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι απαραίτητο να εφοδιαζόμαστε με τα κατάλληλα προϊόντα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τις διάφορες δραστηριότητες που έχουμε στο πρόγραμμα.

Είτε αυτές είναι μέσα στην πόλη, είτε εκτός καλούμαστε να φοράμε τα καλύτερα παπούτσια, έτσι ώστε από την μία να υπάρχουν προβλήματα στην ανατομία του ποδιού μας και από την άλλη να μας προσφέρουν άνεση όπου και αν πηγαίνουμε.

Columbia Women’s Paninaro Omni-Heat Tall Boot (126€)

Μετά από μια συνηθισμένη δύσκολη μέρα στις πλαγιές, το πόδι σου είναι ζεστό και το νιώθεις σε αυτές τις μπότες, ενώ φυλάσσεται ζεστό, όπως ένα σώμα στον υπνόσακο. Το throwback style δίνει την αισθητική «του χιονισμένου λαγού», αλλά τα 200 γραμμάρια ισοθερμικής επένδυσης πολυεστέρας και το αντιολισθητικό πέλμα, το καθιστούν ιδανικό και για καθημερινή χρήση.

Αγόρασέ το από ΕΔΩ

Hari Mari Waxed Adobe Desert Boot (126€)

Ο ειδικός του Flip-flop, Hari Mari τόλμησε να κάνει είσοδο στην αγορά με το παπούτσι Adobe την περσινή σεζόν. Η ανανεωμένη έκδοση του, ανέδειξε ως κύριο χαρακτηριστικό της, την χειμερινή ευελιξία με ένα πλήρως κερωμένο εξωτερικό αδιάβροχο σουέτ. Η αναπαυτική σόλα είναι το σήμα κατατεθέν του brand και η εύκαμπτη κατασκευή τα καθιστά ιδανικά για την οποιαδήποτε χειμερινή εξόρμηση.

Αγόρασέ το από ΕΔΩ

Sorel Men’s Cheyanne Metro Lace Boot (130€)

Αυτά τα μποτάκια παντος καιρού προσφέρουν αξιοπιστία χωρίς συμβιβασμούς, έχοντας ένα εύκαμπτο αφρώδες πάτο και επένδυση μικροφλις. Η ολόσωμη δερμάτινη εξωτερική σόλα και το καουτσούκ εξωτερική σόλα και κέλυφος έχουν κλασική εμφάνιση πάπιας και είναι πλήρως αδιάβροχα για να σας βοηθήσουν να έχετε στυλ στις χειμερινές σας αποδράσεις.

Αγόρασέ το από ΕΔΩ

Duckfeet Archus Boot (250€)

Από την αντιολισθητική σόλα στην επένδυση μαλλιού προβάτου ευρωπαϊκής προέλευσης, κάθε κομμάτι από αυτές τις μπότες επιλέγεται σχολαστικά από τους παραγωγούς. Διπλώστε τις μανσέτες (χριτς χρατς) για να διατηρήσετε τα πόδια σας ζεστά ή κυλήστε τα προς τα κάτω για μια άνετη αλλά κομψή εμφάνιση.

Αγόρασέ το από ΕΔΩ

Ugo Classic Mini Urban Tech Weather Boot (151€)

Η πολυτελής επένδυση με μίξη μαλλιού και η άνετη εφαρμογή τα καθιστά τα καλύτερα Uggs. Είναι αδιάβροχα, καλοραμμένα και κατάλληλα για τις χειμερινές συνθήκες. Η ελαστική και ελαφριά εξωτερική σόλα Treadlite έχει αντοχή στο υγρό και λασπώδες έδαφος.

Αγόρασέ το από ΕΔΩ

Taos Wool Do Clog (105€)

Το λαστιχένιο πέλμα, ένα ενδιάμεσο στρώμα από φελλό και μια εύκολα αφαιρούμενη εσωτερική σόλα, δημιούργησαν αυτή την παντόφλα για πολλές εξορμήσεις στις πλαγιές και μέρες δουλειάς στο σπίτι. Το πάνω μέρος και το πέλμα του Wool Do είναι κατασκευασμένα από υλικό που το βοηθάει να «αναπνέει» αλλά και από επεξεργασμένο μαλλί, ενώ το «αδελφάκι» του, το Re Do, είναι κατασκευασμένο από συνθετικές ίνες που ανακυκλώνονται από πλαστικά μπουκάλια: είναι καλό για εκείνους που είναι αλλεργικοί στα μάλλινα ή για λόγους οικονομικής συνείδησης.

Αγόρασέ το από ΕΔΩ

Nomad Magazine

Nomad σημαίνει περιπέτεια, έμπνευση, ταξίδια, εικόνες, χρώματα, ολόκληρος ο κόσμος!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ο μοναδικός Eλληνας που τιθάσευσε τον Atlas Mountain Race

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Απόδραση στη φύση για καλύτερη υγεία