Garmin Epix Gen 2: Το απόλυτο smartwatch περιπέτειας

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι για τη φυσική σας κατάσταση, το smartwatch epix έχει ότι χρειάζεστε για να φτάσετε εκεί. Το Garmin Epix (Gen 2) απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα πολλαπλών λειτουργιών GPS ρολόι για χρήση σε εξωτερικές δραστηριότητες.

Προσφέρει πολλές λειτουργίες πλοήγησης, όπως ενσωματωμένους χάρτες, πλοήγηση με GPS και GLONASS, και δυνατότητα εξερεύνησης διαδρομών και σημείων ενδιαφέροντος.

Επιπλέον προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες παρακολούθησης της δραστηριότητας και της υγείας, όπως παρακολούθηση της καρδιακής σας συχνότητας, του ρυθμού αναπνοής, των βημάτων και των θερμίδων που καίτε.

Συνολικά, είναι κατάλληλο για εξωτερικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, καταδύσεις, κυνήγι και ψάρεμα.

Οθόνη αφής και κουμπιά

Τα αξιόπιστα κουμπιά λειτουργούν σε κάθε περιβάλλον και συνδυάζονται με μία νέα οθόνη αφής υψηλής απόκρισης για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες χάρτη.

Εικονική πρόβλεψη αγώνα

Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος και το συνολικό επίπεδο της φυσικής κατάστασης, η λειτουργία αυτή δίνει μία εκτίμηση του προτεινόμενου ρυθμού για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Τα γραφήματα με τα δεδομένα σας δείχνουν πως η προπόνησή σας παίζει ρόλο σε αυτό με την πάροδο του χρόνου.

Τοπογραφικοί χάρτες από όλον τον κόσμο

Κάντε λήψη χαρτών TopoActive από όλο τον κόσμο μέσω Wi-Fi για να συνεχίζετε τις εξερευνήσεις σας. Δείτε ισοϋψείς καμπύλες, υψόμετρα, κορυφές, πάρκα, ακτογραμμές, ποτάμια, λίμνες και πολλά άλλα τοπογραφικά στοιχεία.

Υποστήριξη Multi-Band GNSS

Με την έκδοση Sapphire, αποκτάτε ανώτερη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκτός από το στρατό. Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλές συχνότητες που εκπέμπονται από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε μέρη όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνούν.

Αισθητήρες ABC

Πλοηγηθείτε στο επόμενο σας μονοπάτι με τους αισθητήρες ABC συμπεριλαμβανομένου του αλτιμέτρου για δεδομένα υψομέτρου, του βαρομέτρου για παρακολούθηση καιρού και της ηλεκτρονικής πυξίδας τριών αξόνων.

Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay

Προσπεράστε τις ουρές με τις ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών.

Εφαρμογές μουσικής

Κατεβάστε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας στο Spotify, Deezer ή Amazon Music (μπορεί να απαιτείται συνδρομή).

Χρησιμοποιήστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για να ακούτε μουσική δίχως το κινητό.

Λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού

Αν νιώσετε απειλή ή το ρολόι σας αντιληφθεί κάποιο ατύχημα, οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού συμβάντος μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας στις επαφές έκτακτης ανάγκης όταν είναι σε σύνδεση με ένα συμβατό smartphone.

Λειτουργία CLIMBPRO

Χρησιμοποιήστε τον προγραμματιστή ανάβασης ClimbPro σε πορείες που έχετε κάνει λήψη για να δείτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τη τρέχουσα και τις επερχόμενες αναβάσεις συμπεριλαμβανομένης της κλίσης, της απόστασης και του υψομετρικού κέρδους, καθώς επίσης και για τις καταβάσεις και τις ευθείες.

Nomad Magazine

Nomad σημαίνει περιπέτεια, έμπνευση, ταξίδια, εικόνες, χρώματα, ολόκληρος ο κόσμος!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Καβάλα: «Ο Δρόμος του Νερού», το υδάτινο μονοπάτι που έδωσε ζωή σε μια ολόκληρη πόλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η «Κυρά του Έβρου» απέκτησε δορυφορικό τηλέφωνο και ίντερνετ