Η Samyang παρουσιάζει την πρώτη κινηματογραφική σειρά φακών AF στον κόσμο V-AF

Η Samyang Optics (Διευθύνων Σύμβουλος Hwang Choong-hyun) η παγκόσμια οπτική μάρκα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα σειρά φακών που σας επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο ακόμη πιο άνετα.

[SAMYANG V-AF]

20mm T1.924mm T1.935mm T1.945mm T1.975mm T1.9

  • Εξαιρετικά ελαφρύς και υψηλής απόδοσης Auto Focus Cine prime φακός
  • Βελτιστοποιημένος για gimbals και drones

Η Samyang παρουσιάζει την πρώτη κινηματογραφική σειρά φακών AF στον κόσμο, V-AF.

Η Samyang εντοπίζοντας τις ανάγκες των πελατών ανακοινώνει μια νέα σειρά βελτιστοποιημένων φακών για βίντεογράφους. Η νέα σειρά V-AF είναι η πρώτη σειρά κινηματογραφικών φακών στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη δημιουργία βίντεο ακόμη πιο βολική. Ο πρώτος φακός από αυτή τη νέα σειρά V-AF είναι ο V-AF 75mm T1.9 και η Samyang θα κυκλοφορήσει άλλους τέσσερις φακούς μέχρι το τέλος του 2023.

Γνωρίστε τη νέα σειρά V-AF που έχει σχεδιαστεί ειδικά για βιντεοσκόπηση.

Samyang V-AF Roadmap

Χαρακτηριστικά

UnifiedFormFactorCompact & LightΟι φακοί V-AF αυξάνουν τη συμβατότητα με τα gimbals και τα drones εφαρμόζοντας την ίδια μορφή και στις 5 διαφορετικές εστιακές αποστάσεις (Ultra-Wide έως Medium-tele).

Παρέχοντας ένα συμπαγές μέγεθος 73 X 70 mm και ένα βάρος μικρότερο από 300g, δεν χρειάζεται να επαναρυθμίσετε τον εξοπλισμό σας κατά την αλλαγή των φακών.

Tally Lamp – Εξαιρετική χρηστικότητα

Η λυχνία που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και ο δείκτης στήριξης βοηθούν τον χρήστη να ελέγξει εάν ένα βίντεο έχει εγγραφεί ή όχι κατά τη λήψη. Κάνει τη δημιουργία βίντεο βολική ακόμη και σε μικρό χώρο χωρίς πολύ εξοπλισμό.

Υποστήριξη 8K με τον ίδιο χρωματικό τόνο

Η νέα σειρά V-AF υποστηρίζει αναλύσεις έως 8K σε μικρή και ελαφριά μορφή, η οποία είναι κατάλληλη για χρήση με φορητά gimbals και drones, καθώς και για στούντιο και εξωτερικές παραγωγές. Όλοι οι φακοί της νέας σειράς V-AF ταιριάζουν σε χρωματικό τόνο για να αποφεύγονται οι αλλαγές κατά την εναλλαγή φακών και οι 9 λεπίδες διαφράγματος προσφέρουν ένα φυσικό bokeh.

Προσαρμοσμένος διακόπτης > Κουμπί
Διαθέτει τη λειτουργία Focussave «Αποθήκευση εστίασης» που συναντάτε συνήθως σε επαγγελματικό κινηματογραφικό εξοπλισμό και την προσαρμοσμένη λειτουργία η οποία μέσω firmware παρέχει επιπλέων λειτουργίες ειδικά για μαθητές και ερασιτέχνες χρήστες που ονειρεύονται να γίνουν κινηματογραφιστές.

Στεγανοποίηση καιρού

Η νέα σειρά V AF περιλαμβάνει στεγανοποίηση (6 σημείων) έναντι των καιρικών συνθηκών αποτρέποντας τη διείσδυση της σκόνης, της ελαφριάς βροχής και του χιονιού δίνοντας τη δυνατότητα λήψης εκπληκτικών εικόνων ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες.

Προδιαγραφές

Η σειρά V-AF παρουσιάστηκε στον κόσμο για πρώτη φορά στο IBC 2022 (Άμστερνταμ, Ολλανδία 9-12 Σεπτεμβρίου). Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά V-AF μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της Samyang Optics και στα κανάλια κοινωνικών μέσων παρακάτω.

Nomad Magazine

Nomad σημαίνει περιπέτεια, έμπνευση, ταξίδια, εικόνες, χρώματα, ολόκληρος ο κόσμος!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Tinos Running Experience Avance 2023: Έρχεται στις 27 Μαΐου για μοναδικές δρομικές εμπειρίες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

5 «χρυσά» tips για τις γυναίκες που αγαπούν το κάμπινγκ – Τι να προσέξετε