Δενδροφύτευση στην Βούλα έχει προγραμματίσει το Σάββατο, το ΕEA και ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα πραγματοποιήσει την επόμενη «στάση» στην περιβαλλοντική δράση που έχει αναλάβει για την φύτευση συνολικά 10.000 δενδρυλλίων στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή έγινε στον Υμηττό, με την πρόσφατη φύτευση συνολικά 6.000 δενδρυλλίων, από μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου, εργαζόμενους με τις οικογένειές τους, επαγγελματίες, εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωματείων, αλλά και εθελοντές.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και αποδεικνύει στην πράξη ότι οικονομία και περιβάλλον πάνε μαζί. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι΄ αυτήν την πρωτοβουλία αλλά και τη μεγάλη ανταπόκριση που βρίσκει, κι ελπίζουμε η δράση μας αυτή να έχει μιμητές. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και την περιβαλλοντική κρίση, γιατί χωρίς υγιές περιβάλλον καμία δραστηριότητα δεν μπορεί να έχει μέλλον», δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στο περιθώριο της πρόσφατης δράσης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Παιανίας και την WE4ALL.

Nomad Magazine

Nomad σημαίνει περιπέτεια, έμπνευση, ταξίδια, εικόνες, χρώματα, ολόκληρος ο κόσμος!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

5 χρήσιμα tips για να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να απολαύσεις τη φύση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Βολιβιανές που κατακτούν κορυφές φορώντας τις παραδοσιακές στολές τους