Κατακτώντας τα 282 Munros της Σκωτίας

H Emily Scott είναι λάτρης της περιπέτειας με ένα εκπληκτικό «βιογραφικό» στις δοκιμασίες που έχει λάβει μέρος.

Κολύμβηση 14 χιλιόμετρα σε ανοικτή θάλασσα, ολοκληρώνοντας έναν αγώνα έξι ημερών, έχει σκαρφαλώσει στο Mont Blanc, έχει τερματίσει σε επτά Ironman και έχει τρέξει σε λιγότερο από τρεις ημέρες 155 χιλιόμετρα στα West Higland Way.

Η επόμενη πρόκληση την περίμενε και δεν ήταν καμία άλλη από το να καταφέρει να φτάσει στις κορυφές των βουνών Munros της Σκωτίας σε έναν μόνο γύρο! Και δεν είναι μία ή δύο, αλλά 282 κορυφές, χωρίς καμία βοήθεια.

Στην προσπάθεια αυτή η Εmily καλούνταν να καλύψει 2.600 χιλιόμετρα με το ποδήλατο, 2.200 χιλιόμετρα με τα πόδια αλλά να κάνει και kayak με συνολική υψομετρική 150.000 μέτρα.

Η ίδια έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σε σκι, είναι μέλος της British Adventure Collective, μία οργάνωση που αποτελείται από Βρετανούς αθλητές και φωτογράφους, οι οποίοι λατρεύουν την εξερεύνηση και μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τις περιπέτειες που ζουν, με σκοπό να εμπνεύσουν τον κόσμο.

H Emily, αν και είχε μεγαλώσει στην βρετανική επαρχία, στη συνέχεια μετακόμισε σε μεγάλες πόλεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε εκεί να είναι ευτυχισμένη. Τελικά κατάλαβε ότι η εξοχή είναι ολόκληρη η ζωή της και το outdoor την έκανε να βρει την ψυχική της ηρεμία.

Οι εικόνες είναι μοναδικές, σε ένα εγχείρημα που σου μένει χαραγμένο στην ψυχή:

Nomad Magazine

Nomad σημαίνει περιπέτεια, έμπνευση, ταξίδια, εικόνες, χρώματα, ολόκληρος ο κόσμος!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ταξιδεύοντας δύο χρόνια σε όλο τον κόσμο με ένα ποδήλατο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

H μοναξιά του ποδηλάτη